Nieuws


Saturday Roast met Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke tijdens 24H Oost - 13 februari in Amsterdam  - Jonah Falke

Saturday Roast met Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke tijdens 24H Oost - 13 februari in Amsterdam 09-02-2016

Op zaterdag 13 februari gebeurt het aan de oostkant van de stad: onze auteurs Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke geven namelijk een literaire acte de présence tijdens het event LETTERLIJK in de Vergulden Eenhoorn. Je kan er niet alleen genieten van literaire optredens van oa onze Lebowski-talenten, de organisatoren serveren ook een lunch (een Saturday Roast met zacht versgegrild vlees) en er is muziek van Radio Noet-Noet.

 

Naast Willem Bosch (scenarioschrijver en auteur van Op zwart), Cor de Jong (jeugleider van Sparta en auteur, check hier zijn debuutroman De aanname) en Jonah Falke (schilder, muzikant en schrijver, in april debuteert hij met zijn roman Bontebrug) treden op Sarah Sluimer (Elle-columniste, auteur Atlas Contact en programmamaker Paradiso) en Jerry Hormone (auteur Atlas Contact).

Entree is gratis; zorg er wel voor dat je op tijd bent om een plekje te bemachtigen! Wil je ook deelnemen aan de Saturday Roast? Laat het de Vergulden Eenhoorn even weten en reserveer een tafel via 020-2149333.

LETTERLIJK is onderdeel van de vierde editie van 24H Oost. In het tweede weekend van februari worden er 24 uur per dag door heel Amsterdam-Oost evenementen georganiseerd. De stadsdelen West (maart), Zuidoost (mei), Zuid (september) en Noord (oktober) volgen de maanden erna.

LETTERLIJK | zaterdag 13 februari | 13.00-15.00 | Vergulden Eenhoorn | Ringdijk 58 Amsterdam