SLAAPPLEK GEZOCHT

Sinds 2017 maakt Jonah Falke iedere zomer een reeks ‘maatschappelijke’ reportages voor De Gelderlander. Dit jaar heeft hij het plan opgevat om te gaan logeren.

Op 7 februari schreef hij: ‘Van het kraambed tot aan het bejaardentehuis. Ik wil achter de voordeur, in de keuken, op zolder kijken. Het lijkt me de essentie van het schrijven: mensen serieus nemen. Iets willen laten zien wat grotendeels verborgen is: de ander.

Er gaan stemmen op dat het nooit meer wordt zoals het was. Dat reizen en Het Grote Logeren afgelopen is. Daar zal ik me zo lang mogelijk tegen verzetten, maar ik ben bereid concessies te doen. Ook al heb ik een gruwelijke hekel aan kamperen, als ik niet op uw bank of logeerkamer mag slapen aankomende zomer, zet ik graag een tentje op in uw achtertuin.’

Het logeren zal plaatsvinden tussen 21 juni en 3 juli.

Aanmelden kan via jonahfalke @ hotmail.com (er zijn nog 2 nachten beschikbaar)

Vertel hem bondig wie u bent en waar u woont, dan doet hij dat ook.