Presentatie ‘Van armoede’

31 augustus werd ‘Van armoede’ gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Schrijver Roxane van Iperen overhandigde het eerste exemplaar, sociaal dienstverlener Emine Uğur droeg een column voor, Marjolein Moorman wethouder Onderwijs, Armoede & Schulden in Amsterdam voor de PvdA, ging in gesprek met Ward Wijndelts. Ook waren er foto’s van Desiré van den Berg te zien: zij ging regelmatig met Jonah Falke op pad, en ook vertelden Wendy Broeren (GGZ, straatdokter) en politieagent Jan Jacobs over hun werk in de ‘buitenzorg.’ Daarnaast maakte Rocco Ostermann muziek en schreeuwde er een man tegen de zaal: ‘Waar is de woede!’ En, hij stond op en vroeg, wederom schreeuwend: ‘Zijn er nog arbeiders in de zaal?’

Van armoede is te bestellen via deze link.

In de media:

VPRO Gids , De Telegraaf , Nooit meer slapen (radio 1) , Geld of je leven (radio 1) , De Correspondent , Financieel Dagblad , De Gelderlander , NU.nl, GGZ, NOUVEAU